Ik ben Henny Geijs, geboren te Amsterdam op 17.10.1955, ik ben de wereldreiziger van dit stel. Na mijn opleiding MAVO was ik werkzaam bij een verffabrikant, werd ik opgeleid tot inkoper en werd later zelfstandig  ondernemer. In 1993 ben ik vertrokken naar Spanje en heb aldaar tot 2006 gewerkt als aannemer en makelaar. Dit kunstje deed ik ook in 2006 op Curaçao tot 2018.Op Curaçao trok de politiek mij om daar de overgang van de Nederlandse Antillen tot het land Curaçao te begeleiden met behulp van een coalitie partij. Dit had tot gevolg dat ik weer naar Nederland vertrok met de ambitie om deel te nemen aan de continuïteit en behoud van ons mooie land. Daarom ziet u mij bij Liberaal Nederland, een partij met visie en daadkracht voor de toekomst!

Radio- en TV-presentator, journalist en muzikant…. in willekeurige volgorde…. ik ben Eddy Willemsen. Leuk om kennis te maken. Daarnaast ben ik ondernemend en ondernemer, want ook muziek maken is gewoon een bedrijf runnen. Naast ondernemen in ons eigen landje heb ik jarenlang op Curaçao gewoond, waar ik twee bungalowparken had. Maar inmiddels kan ik weer genieten van de vier jaargetijden. Ik was net zoals veel mensen politiek geïnteresseerd, maar deed daar weinig mee. Stomweg geen tijd en de goeie club diende zich ook niet aan. Dat werd anders met de komst van Liberaal Nederland. Een partij waar vrijheid hoog in het vaandel staat en de steeds meer toenemende overheids-betutteling wordt aangevochten….. Vrijheid om te zeggen wat ik wil, zingen wat ik wil, te ondernemen wat ik wil…. daar ga ik voor.

lk ben Chris van den Bos, geboren op 25 juli 1948 in Rotterdam. Mijn civiele opleiding HTS in Groningen (electronica en datatransmissie) en ik heb mijn werkzaam leven als militair doorgebracht. In 2005 heb ik Defensie als Luitenant-Kolonel verlaten en ook ben ik jarenlang politiek actief geweest. Juist als militair heb ik kunnen zien wat een geluk ik heb gehad, om te zijn geboren in Nederland, in dit eiland van vrede, voorspoed en tolerantie. Nu, in een tijd waarin die waarden steeds meer onder druk staan, wil ik doen wat ik kan om ook onze kinderen onder die omstandigheden te laten leven. Ons land zakt af. alles waar ik in geloof wordt veel te weinig verdedigd door de huidige politieke partijen. Daarom is de tijd van praten voor mij voorbij. Voor mij is de tijd van doen aangebroken. En dat doen we met Liberaal Nederland!